Lasse Pedersen er nyuddannet diplomingeniør med speciale i geostatik og er netop ansat som projektleder i den geotekniske rådgivningsvirksomhed, Christensen/Kromann i Bjerringbro.

 

Veksler mellem beregninger og mudrede gummistøvler

Den nyuddannede diplomingeniør, Lasse Pedersen, er netop tiltrådt en stilling som projektleder i ingeniørvirksomheden Christensen/Kromann fra Bjerringbro. Her kan han se frem til en alsidig hverdag.

En første arbejdsdag kan for mange være en lidt udmattende affære med mange nye mennesker, nye systemer og mange førstegangsindtryk. Sådan var det ikke helt for 25-årige Lasse Pedersen, der i januar dimitterede fra Aarhus Universitet med titlen diplomingeniør med speciale i geostatik. Den unge ingeniør har nemlig haft sin gang i virksomheden som studentermedhjælper og praktikant siden sommeren 2018.

- Jeg har fået en rigtig god start i mit nye job. Det kommer jo på baggrund af et vellykket praktikforløb, hvor jeg fik lov til at være med til at løse en masse opgaver. Jeg har følt mig meget velkommen og som en del af virksomheden lige fra start, fortæller Lasse Pedersen, der især er glad for at starte i en virksomhed, hvor der i udpræget grad er vekselvirkning mellem beregninger og opgaveløsning på kontoret og så opgaver ude på byggepladserne, hvor man kommer helt tæt på projekterne. Christensen/Kromann er specialiseret i geoteknik, der omhandler virkningen mellem menneskeskabte konstruktioner og jordtypen, hvor i konstruktionerne placeres.

Hos Christensen/Kromann er man glade for at få Lasse Pedersen med om bord. 

- Ikke alene passer Lasse godt ind i forretningen rent menneskeligt. Han er også en forstærkning rent fagligt. Især beregningsmæssigt er Lasse rigtig stærk, fortæller Kaare Kromann, der er medindehaver af virksomheden. 

- Og så har Lasse evnen til at tale med kunderne, samt interessen og lysten til at dygtiggøre sig indenfor vores felt, siger Thomas Christensen, også medejer.