Jord-ingeniører slår rod i Aalborg

Ingeniør-virksomheden Christensen/Kromann har etableret sig med kontor i Aalborg og bliver dermed lettere tilgængelige for kunderne og de mange byggeprojekter i hele Nordjylland. Nu går jagten ind på den kontorleder, der skal være med til at tegne virksomhedens profil i det nordjyske.

Der er masser af store og små bygge- og anlægsprojekter på tegnebrættet i Nordjylland i almindelighed og i Aalborg i særdeleshed. Derfor har den geotekniske rådgivningsvirksomhed Christensen/Kromann nu valgt at etablere sig med kontor i Aalborg.

 

Det er et naturligt skridt for vores virksomhed at flytte til Nordjylland. Vores forretning passer godt til de mange forskellige opgaver, der ligger i området, fortæller Kaare Kromann, civilingeniør med speciale i geoteknik og den ene medejer af rådgivningsvirksomheden, der har sin oprindelige base i midtjyske Bjerringbro.
Vi har lige nu mange opgaver i og omkring Midtjylland, men vi rådgiver i projekter i hele landet, forklarer Thomas Christensen, også medejer.

At Nordjylland var det naturlige skridt for Christensen/Kromann bunder nok også i den tilknytning begge indehaverne har til området. De er begge uddannet på Aalborg Universitet og mens Kaare Kromann er født og opvokset i Nibe, så har Thomas Christensen giftet sig ind i en nordjysk familie. Siden etableringen af Christensen/Kromann i 2010 har virksomheden fortsat udbygget et godt netværk af faste kunder.

Vi har mange år haft et glimrende samarbejde med blandt andre Kristian Rytter A/S. Så vi har hele tiden været til stede i Nordjylland, men nu er tiden kommet til, at vi mere formelt stiller os til rådighed som en lokal samarbejdspartner, forklarer Thomas Christensen.

Med etableringen af kontor i Aalborg har Christensen/Kromann også sat gang i en rekrutteringsproces. Planen er, at virksomheden inden for et par år skal vokse med 3-4 medarbejdere og første skridt er at finde den helt rigtige kontorleder, der skal være med til at udbygge positionen i Nordjylland.

Den perfekte kandidat for os er geotekniker med nogle års erfaring. Vedkommende skal være selvkørende, have et godt lokalt netværk og være salgsminded. Den rigtige kandidat får mulighed for at være med til at skabe sin egen arbejdsplads og udbygge sit netværk med en stærk virksomhed i ryggen, forklarer Kaare Kromann.

Christensen/Kromann har indrettet sig med kontor på Gammel Gugvej 17c. Virksomheden beskæftiger sig med geoteknisk rådgivning. For eksempel jordbundsundersøgelser forud for alle typer af byggeri, geotekniske beregninger og tilsyn. Endvidere er virksomheden en af Danmarks mest erfarne rådgivere inden for on-shore vindmøller.

For yderligere oplysninger eller kommentarer:
Kontakt Thomas Christensen på telefon: +45 41786911
eller Kaare Kromann på telefon: +45 41786910
Se eventuelt mere på www.ckgeo.dk